Image

RM i samarbete med holländsk fondförvaltare

Bolag RM Estate har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med holländska Charter Real Estate, som siktar på att investera 500 miljoner kronor i Sverige genom den nya Swedish Commercial Development Fund.
Publicerad den 26 Mars 2013

RM Estate Projekt AB får genom avtalet i uppdrag att identifiera, utveckla och sälja de kommersiella fastigheterna på uppdrag av fonden.

Fonden siktar på kommersiella utvecklingsfastigheter i Stockholmsregionen.

Den första investeringen undertecknades den 15 mars 2013 avseende en logistikfastighet i Lunda industriområde med en mycket god utvecklingspotential, och fler investering ligger i pipelinen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige