Image

RM Estate lanserar nytt affärsområde

Bolag RM Estate startar ett nytt affärsområde med fokus på hospitality- och upplevelsefastigheter. Detta för att möta fastighetsbranschen växande intresset för projekt inom rese- och turistnäringen.
Publicerad den 18 Maj 2016

RM Estate har rekryterat in spetskompetens med lång erfarenhet och gedigna affärsnätverk inom rese- och turistnäringen. Tack vare de nya specialisttjänster kommer bolaget erbjuda nya tjänster där kunderna får direkt tillgång till bred marknadskunskap, analys och affärskontakter.

- Vi kommer att arbeta med hela Norden som marknad. Vi har redan idag många förfrågningar från kunder inom den privata såväl som från den offentliga sektorn, säger Jan Lundin, vd på RM Estate Sverige AB.

Rese- och turistnäringen har mer än fördubblats sedan i början på decenniet och tillväxten är fortsatt mycket stark. Norden och i synnerhet Sverige har lett tillväxtligan i Europa. Vi reser som aldrig förr och efterfrågan på boende- och upplevelseanläggningar ökar lavinartat.

­Det ställs ökade krav på fastighetsägare och destinationer att möta både en ökande men också alltmer diversifierad efterfrågan. Det gäller att ha rätt produkt till rätt målgrupp. Det finns stora möjligheter samtidigt som det krävs en stor kunskap om sektorns framtida utveckling för att lyckas, säger Björn Arvidsson, analyschef, Hospitality and Tourism.

De nya tjänsterna kommer att vara tillgängliga på hela den nordiska marknaden och kommer bland annat att vara: marknads- och etableringsanalyser, destinations utvecklingsprojekt, köp- och säljuppdrag, kapitalanskaffning. De nyligen gjorda rekryteringarna inom RM Estate, med Jan Lundin som vd och Björn Arvidsson som analyschef, båda experter inom rese- och turistnäringen har skapat förutsättningar för att RM Estate att starta det nya affärsområdet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige