Image

”Västerås är en prioriterad marknad för oss”

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Nästa onsdag är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Collector Bank/Colligent och Devotum är partnerföretag till seminariet. - Möten mellan människor och företag där angelägna frågor diskuteras leder till utveckling och det vill vi vara en del av, säger Jan Lundin, tf marknadschef på Devotum och vd på RM Estate.
Publicerad den 12 Maj 2016
Jessica Sparrfeldt. Bild: Collector Bank
Jessica Sparrfeldt. Jan Lundin. Bild: RM Estate
Jan Lundin.

Collector Bank/Colligent och Devotum är partnerföretag till premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås som hålls nästa onsdag på Aros Congress Center i Västerås.

- Vi tycker att forumet är aktuellt och högst relevant för oss då det avhandlas flertalet aktuella ämnen för alla som jobbar inom fastighetsmarknaden. Vi vill gärna också bidra med vår gedigna erfarenhet avseende hur fastighetsägare säkerställer sina betalningar och vad man ska tänka på både innan man tar in nya hyresgäster samt om de inte betalar enligt överenskommelse, säger Jessica Sparrfeldt, Head of Corporate på Collector Bank.
- Då vi både finansierar fastigheter samt hjälper fastighetsägare med att få betalt är nätverket också högst intressant för oss. Vi ser att Västerås med omnejd är en mycket intressant marknad där vi jobbar för att bygga upp vårt varumärke, säger Jessica Sparrfeldt.

- För oss är det viktigt att stötta mötesplatser för branschen. Möten mellan människor och företag där angelägna frågor diskuteras leder till utveckling och det vill vi vara en del av. Mälardalen och Västerås är en prioriterad marknad för oss. Vi vil genom att delta på Fastighetsmarknadsdagen bli uppdaterade om den lokala marknaden och träffa både befintliga och nya kunder, säger Jan Lundin, tf marknadschef på Devotum och vd på RM Estate.

Nu på fredag stänger anmälan. Säkra din plats – anmäl dig här!

Premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås är ett högaktuellt heldagsseminarium med fokus på stadsutvecklings- och fastighetsfrågor som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Bland talarna på seminariet märks: Anders Teljebäck (S), Kommunstyrelsens ordförande, Biljana Pehrsson, vd Kungsleden, Max Barclay, vd Newsec, Hans Larsson, planchef Västerås stad, Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke, Tor Borg, chefsekonom SBAB, Claes Larsson, vd Aspholmen/Castellum Mitt, Jakob Pettersson, analyschef Newsec, Monica Bruvik, projektledare på WSP, Anders Kvist, finanschef Kungsleden, Maarit Nordmark, CIO Brunswick Real Estate, Göran Råckle, chef fastighetsanalys Swedbank, Maria Fors, vd Västerås Citysamverkan, Lars Kallsäby (C), kommunalråd, Jan Tärnell, analyschef NAI Svefa och Ilija Batljan, vd och grundare Samhällsbyggnadsbolaget, bland många andra.

Se alla talare här.

Bland punkterna märks:
- Makroanalys
- Kontorsläget och kommersiella fastigheter
- Vd-intervjun
- De stora planerna
- Investeringsmöjligheter i intressant demografiskt läge
- Bostadskrisen – förslag på lösning
- Läget för handelsfastigheter
- Framtidens alternativa finansieringslösningar
- Den stora kompetensutmaningen
- Ilija om nysatsningen
- Västeråspanelen

Läs/skriv ut hela programmet här.

Det är första gången som Fastighetsmarknadsdagen arrangeras i Västerås. Sedan tidigare arrangeras det populära branschseminariet i Stockholm, Öresund, Östergötland och Uppsala.

Moderator är Alexandra Pascalidou och expertkommentator/sidekick är Bo Liffner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY