Image

Positiva tongångar i växande Västerås

Fastighetsmarknadsdagen Västerås På onsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Västerås på Elite Stadshotellet. Se bilderna här.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Fredrik Svensson, Claes Larsson, Ingemar Rindstig, Peter Wiman, Anders Teljebäck, Elisabeth Unell, Lotta Lindstam, Hans Näslund och många fler talar på Branschens mötesplats i Västerås nästa onsdag. Anmälan stänger i dag så skynda att säkra din plats.

Här är programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Fredrik Svensson, Claes Larsson, Ingemar Rindstig, Peter Wiman, Anders Teljebäck, Elisabeth Unell, Lotta Lindstam, Hans Näslund och många fler talar på Branschens mötesplats i Västerås nästa onsdag. Anmälan stänger i dag så skynda att säkra din plats.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Hans Näslund, Lotta Lindstam och Håkan Svärd i tre punkter på temat Västerås växer på Fastighetsmarknadsdagen Västerås nästa onsdag den 29 mars. Anmälan stänger i morgon så skynda att säkra din plats.

Tema: Västerås växer

Fastighetsmarknadsdagen Västerås På Branschens mötesplats i Västerås kommer ett stort fokus att ägnas åt den tillväxtresa som staden är mitt inne i. Anmälan stänger i morgon – säkra din plats nu.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Affärsmöjligheter i framtidens logistikmarknad

Fastighetsmarknadsdagen Västerås E-handelns starka tillväxt och hårdare krav från slutkonsumenterna leder till en förändrad logistikmarknad med fler logistikfastigheter i stadsnära lägen, kortare avtalstider och mer automatiserade lagerlösningar. Peter Wiman, analyschef på Savills, kommer till Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars för att belysa utvecklingen och visa på affärsmöjligheterna.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Här går elmätaren bakåt!

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Om knappt ett år är det dags för inflyttning i Sveriges första flerbostadshus som producerar mer energi än det förbrukar. Är detta framtiden? Lars Gärde på Sveafastigheter Bostad berättar på Fastighetsmarknadsdagen Västerås.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Rymdteknik ska spara energi i fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Möt Västeråsföretaget som använder rymdteknik för att spara energi och säkerställa ett hälsosamt inomhusklimat.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Exklusiv intervju: Fredrik Svensson – dold makthavare i fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Fredrik Svensson är vd i det familjeägda investmentbolaget Arvid Svensson AB från Västerås som med stora poster i Balder och Klövern tillhör branschens dolda makthavare. På Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars hör du honom i en exklusiv intervju.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
John Eriksson, Ingemar Rindstig och Magnus Alvesson står för analyser av fastighetsmarknaden regionalt, nationellt och globalt samt den ekonomiska utvecklingen i världen på Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 29 mars.

Makroanalys och fastighetsmarknadens utveckling globalt, nationellt och regonalt

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Missa inte att bli uppdaterad på det världsekonomiska läget samt fastighetsmarknadens utveckling globalt, nationellt och regionalt på Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Anders Teljebäck öppningstalar

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck öppningstalar på årets upplaga av Branschens mötesplats i Västerås på Elite Stadshotellet Västerås den 29 mars.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här

Fastighetsmarknadsdagen Västerås På onsdagen genomfördes den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Västerås. Se bilderna från eventet här.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Ilija om sitt nya bolag

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget ska om fem år ha ett fastighetsvärde om 15-20 miljarder kronor.
- Vi ska satsa på marknader där det knappt finns någon konkurrens, sa Ilija Batljan på Fastighetsmarknadsdagen i Västerås.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Det hade Weiss gjort som bostadsminister

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Många i bygg- och fastighetsbranschen ser Veidekkes Lennart Weiss som landets mest lämpliga bostadsminister just nu. På Fastighetsmarknadsdagen i Västerås svarade han på frågan om vad han hade gjort som första åtgärd som bostadsminister.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Biljana Pehrsson, moderatorn Alexandra Pascalidou och expertkommentatorn Bo Liffner.

”Vi måste vänja marknaden vid en ny prisnivå”

Fastighetsmarknadsdagen Västerås På Fastighetsmarknadsdagen i Västerås förklarade Kungsledens vd Biljana Pehrsson varför staden är en av de fyra som Kungsleden satsar hårdast på.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Tor Borg: Kina den största risken

Fastighetsmarknadsdagen Västerås SBAB:s chefsekonom Tor Borg berättade på Fastighetsmarknadsdagen i Västerås på onsdagen att han ser utvecklingen i Kina som den kanske största risken i världsekonomin.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

”Västerås är en prioriterad marknad för oss”

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Nästa onsdag är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Collector Bank/Colligent och Devotum är partnerföretag till seminariet.
- Möten mellan människor och företag där angelägna frågor diskuteras leder till utveckling och det vill vi vara en del av, säger Jan Lundin, tf marknadschef på Devotum och vd på RM Estate.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Biljana Pehrsson, Max Barclay, Ilija Batljan, Anders Teljebäck, Lennart Weiss, Tor Borg, Claes Larsson, Alexandra Pascalidou och Bo Liffner är några av de medverkande på premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 18 maj.

Här är alla medverkande talare

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Biljana Pehrsson, Max Barclay, Ilija Batljan, Anders Teljebäck, Lennart Weiss, Tor Borg, Claes Larsson, Alexandra Pascalidou och Bo Liffner. Där har du några av de medverkande i premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås nästa onsdag. Nu på fredag stänger anmälan – säkra din plats via länk inne i artikeln.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Om två veckor är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Se/skriv ut hela programmet inne i artikeln.

Två veckor kvar - här är hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Den 18 maj, om två veckor, är det dags för den allra första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Se hela programmet här.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Branschens kompetensutmaning – så här lyckas du

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Hur ska branschen hantera den gigantiska kompetensbristen? Och hur ska man bli bättre på att rekrytera ur ett mångfalds- och jämställdhetsperspektiv? Svaren levereras på Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 18 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Lars Kallsäby (C), kommunalråd, Maria Fors, vd Västerås City, Anders Teljebäck (S), kommunstyrelsens ordförande, Jenny Emerén, vd Handelskammaren Mälardalen, Claes Larsson, vd Castellum Mitt och Anders Carlsson, divisionschef ABB.

Tung panel om Västerås
framtida utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Västerås har utvecklats starkt de senaste åren och målsättningen är att ha 200 000 invånare år 2050. Vilka är utmaningarna för att åstadkomma detta? Dessutom; hur kan näringsliv, bygg- och fastighetsmarknad blomstra ännu mer? Om detta kommer en namnkunnig panel diskutera på Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 18 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Göran Råckle, Maarit Nordmark och Anders Kvist.

Framtidens alternativa finansieringslösningar

Fastighetsmarknadsdagen Västerås På premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås kommer det aktuella och framtida läget för fastighetsfinansiering att diskuteras av en mycket kunnig panel.