Image

Affärsmöjligheter i framtidens logistikmarknad

Fastighetsmarknadsdagen Västerås E-handelns starka tillväxt och hårdare krav från slutkonsumenterna leder till en förändrad logistikmarknad med fler logistikfastigheter i stadsnära lägen, kortare avtalstider och mer automatiserade lagerlösningar. Peter Wiman, analyschef på Savills, kommer till Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars för att belysa utvecklingen och visa på affärsmöjligheterna.
Publicerad den 20 Mars 2017
Peter Wiman. Bild: Savills
Peter Wiman.

Mingla med branschkollegor, knyt nya kontakter och bli uppdaterad på det senaste som händer på fastighetsmarknaden – anmäl dig här! (Anmälan stänger nu på torsdag den 23 mars 2017)

Bland övriga talare återfinns bland andra Fredrik Svensson, Anders Teljebäck, Magnus Alvesson och Ingemar Rindstig.
Moderator är Gunnar Wrede, tidigare reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt. Partner är PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige