Image

Investeringsmöjligheter i intressant demografiskt läge

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Det kommer behöva investeras mer än 1 500 miljarder kronor i nyproduktion av bostäder och samhällsfastigheter fram till 2030. Samtidigt skapar stora demografiska förändringar (flyktingströmmar, höga födelsetal och åldrande befolkning) utmaningar och möjligheter på fastighetsmarknaden. Om detta kommer Max Barclay, vd Newsec och Jakob Pettersson, analyschef Newsec att berätta på premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås.
Publicerad den 4 April 2016
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay. Jakob Pettersson. Bild: Newsec
Jakob Pettersson.

Max Barclay är vd på Newsec Sweden och har lång erfarenhet av, och ett brett internationellt kontaktnät inom, fastighetsbranschen. Han har ett långt förflutet på Newsec och har jobbat så väl med bolagets expansion i Norden och Baltikum som med bolagets utveckling på den svenska marknaden. Han har också varit kommunikations- och marknadschef på Newsecs ägarbolag Stronghold.

Jakob Pettersson är analyschef på Newsec. Han verkade tidigare som rådgivare på Newsec och dessförinnan som rådgivare på PWC Real Estate.

Det är första gången som Fastighetsmarknadsdagen arrangeras i Västerås. Sedan tidigare arrangeras det populära fastighetsseminariet i Stockholm, Öresund, Östergötland och Uppsala.

Säkra din plats nu – klicka här! (Fram till 15 april gäller erbjudandet gå tre betala för två.)

Bland talarna på seminariet märks i övrigt Anders Teljebäck (S), Kommunstyrelsens ordförande, Biljana Pehrsson, vd Kungsleden, Hans Larsson, planchef Västerås stad, Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke, Tor Borg, chefsekonom SBAB, Gustav Källén, vice vd NAI Svefa, Claes Larsson, vd Aspholmen, Monica Bruvik, projektledare på WSP, Anders Kvist, finanschef Kungsleden, Maarit Nordmark, CIO Brunswick Real Estate, Göran Råckle, chef fastighetsanalys Swedbank, Maria Fors, vd Västerås Citysamverkan, Lars Kallsäby (C), kommunalråd, Jan Tärnell, analyschef NAI Svefa och Ilija Batljan, vd och grundare Samhällsbyggnadsbolaget bland många andra.

Moderator är Alexandra Pascalidou och expertkommentator/sidekick är Bo Liffner.

Läs mer om talarna här.

Se programmet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY