Image

RM rekryterar från Unibail-Rodamco

Karriär RM Estate Fastigheter rekryterar Mattias Odenberg, närmast från Unibail-Rodamco, som investment manager.
Publicerad den 2 September 2013
Mattias Odenberg. Bild: RM Estate
Mattias Odenberg.

Mattias Odenberg har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat på Morgan Stanley och UBS i London med transaktionsrådgivning.

Han kommer närmast från Unibail-Rodamco där han var head of investment management i Norden. Han tillträder sin nya tjänst i dag.

- För att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster och som ett steg i vår fortsatta expansion stärker vi vår organisation och leveransförmåga av transaktionstjänster till nya och befintliga kunder genom rekryteringen av Mattias Odenberg. Vi ser också ökade synergier internt, som ger oss fler affärsmöjligheter externt, genom vårt kompletta tjänsteutbud mot de olika aktörerna på den kommersiella fastighetsmarknaden, säger Ronny Mannehed, koncernchef för RM Estate Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige