Image

Rikshem ökar rambeloppen för kapitalmarknadsprogrammen

Ekonomi/Finansiering Rikshem har ökat rambeloppet för sitt företagscertifikatprogram från 6,5 till 8,5 miljarder kronor. Rambeloppet för MTN-programmet har ökats från 5 till 10 miljarder kronor.
Publicerad den 12 Januari 2015
Jacob Bruzelius. Bild: Gustav Kaiser
Jacob Bruzelius.

- Rikshem har som ambition att vara en långsiktig emittent på den svenska marknaden. Efterfrågan på kapitalmarknaden är fortsatt mycket god och Rikshem har därför höjt rambeloppen på kapitalmarknadsprogrammen, säger Jacob Bruzelius, finanschef på Rikshem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY