Image

Riksbyggen utser ny marknadsområdeschef för Bostad Sydost

Bolag Magnus Laneborg blir ansvarig för Riksbyggens bostadsbyggande i sydöstra Sverige. Marknadsområdet innefattar bland annat Karlskrona, Växjö, Kalmar, Västervik, Hultsfred, Högsby och Visby.
Publicerad den 21 Augusti 2018
Magnus Laneborg Bild: Riksbyggen
Magnus Laneborg

– Det är ett mycket spännande marknadsområde med många städer med en fin tillväxt och där vi från Riksbyggen vill vara med och bidra till en framtida utveckling. Marknadsområde Sydost har haft en stark utveckling och vi är en stabil och långsiktig aktör i de städer vi verkar i, säger Magnus Laneborg.

Han kommer närmast från rollen som projektledare inom samma marknadsområde och har tidigare bland annat arbetat som underhålls/projektchef på Cementa samt på Kalmar kommun som projektledare.

– Vi går in i en spännande tid med ett stort behov av att bygga nya och mer hållbara bostäder som breda målgrupper har möjlighet att efterfråga. Därför bygger vi inom Riksbyggen många olika typer av bostäder med olika upplåtelseformer, från kvadratsmarta Stegett-lägenheter till Bonum seniorboende och kooperativa hyresrätter för äldre, säger Magnus Laneborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Platzer på jakt efter försäljning

Bolag Deadline närmar sig. I fjärde kvartalet går Platzer mot att förvärva Mimo av NCC. I samma mening så är det strategiskt försäljning som nämns. Det berättar vd Johanna Hult Rentsch när hon presenterar läget i bolagets ekonomi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige