Image
Rudhälls nya kontors- och produktionslokal som Nivika ska uppföra. Visionsbild.
Rudhälls nya kontors- och produktionslokal som Nivika ska uppföra. Visionsbild. Bild: Nivika

Nivika tecknar hyreskontrakt och uppför industrifastighet i Värnamo

Uthyrning Nivika har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal med Rudhäll Industri AB, ett helägt bolag inom Bufab Gruppen, avseende uppförande av en ny lager- och logistikbyggnad på Bredasten industriområde i Värnamo.
Publicerad den 8 Juli 2024

Avtalet avser en fastighet med kontor och produktionslokaler omfattande totalt cirka 2 900 m². Byggnationen beräknas starta i oktober 2024 och fastigheten planeras inflyttningsklar till hösten 2025.

– Vi ser fram mot etableringen i Värnamo i nya och helt anpassade lokaler för vår verksamhet. Rudhälls uppdrag är att leverera hållbar och lönsam tillväxt och vi arbetar kontinuerligt för att skapa värde för våra kunder. Etableringen på Bredasten kommer att öka kännedomen om vårt varumärke, underlätta rekrytering av framtida medarbetare och öka värdet för våra kunder, säger Henrik Adinger, VD Rudhäll Industri AB.

– Det är roligt att få förtroendet att bygga en ny anläggning i Värnamo åt en global aktör med lokal närvaro, vi är väldigt glada över att ha hittat ett upplägg där båda känner sig nöjda. Vi ser ett stort intresse för lager- och industrifastigheter på våra orter, detta blir den sjunde byggstarten inom två år som Nivika genomför på Bredasten Industriområde, säger Rasmus Olsson, Uthyrningschef Nivika.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige