Image

Regus öppnar kontorscenter på Norra Bantorget

Bolag Regus öppnar ett helt nytt businesscenter på Norra Bantorget i Stockholm. Centret ligger i hjärtat av den svenska huvudstaden, omgivet av landets största IT-, teknik- och telekomföretag.
Publicerad den 16 December 2016

Patrik Ölvebäck, Country Manager för Regus Sverige, berättar att Norra Bantorget är en viktig pusselbit i det nätverk av flexibla arbetsplatser som Regus bygger:

– Det ligger lättillgängligt, bara 10 minuters promenad från Stockholms centralstation. Som kund på något annat Reguscenter världen över har du alltså tillgång till en affärslounge mitt i Stockholm. Du kanske vill stanna till och arbeta under några timmar och sedan fortsätta vidare till Arlanda eller ta tåget.

Centret på Norra Bantorget är 1700 kvadratmeter stort, i två våningar. Här finns en stor affärslounge med gott om touch down-platser, liksom kontorsrum, bokningsbara mötes- och konferensrum samt reception och gemensamma utrymmen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige