Image
Ronald Rico.
Ronald Rico. Bild: RED

Red tar Bauhaus till Östersund

Uthyrning Red hyr ut till Bauhaus, Jysk och Chopchop i Östersund och fyller därmed upp sin projektvolym i staden.
Publicerad den 15 November 2023

– Vi vill dela vår glädje och tacksamhet med Östersund efter att ha nått en viktig milstolpe med vårt arbete. År 2022 presenterade vi våra visioner om att föra Bauhaus till Östersund, och idag, med en ödmjuk inställning och en stark beslutsamhet, ser vi denna dröm bli verklighet. Genom vårt dedikerade arbete och ihärdighet har vi lyckats förverkliga vår vision. Efter antagandet av detaljplanen för vårt projektområde har vi framgångsrikt samlat Bauhaus, Jysk och det populära fastfood-konceptet Chop-Chop inom vårt handelsområde. Detta har resulterat i att vi har lyckats hyra ut hela projektvolymen, som sträcker sig över 13 000 kvadratmeter BTA. Med andra ord, vi har uppnått en äkta "Full House". Denna prestation är inte bara vår seger, det är Östersunds seger, säger Ronald Rico, vd på Red.

– Bauhaus etablering i Östersund kommer både att stärka handelsdestinationen som Red bygger men inte minst ge en positiv inverkan på hela regionen med bättre service och fler arbetstillfällen. Det gläder oss mycket att investera mer i Östersund i dessa tuffa tider, säger Johan Saxne, marknadsdirektör, Bauhaus.

– Jysk har funnits i samma egenägda lokal sedan 1996 och den har vi växt ur. Det gläder oss att vi nu flyttar närmre resten av handeln i Östersund, till en större lokal som är helt anpassad efter de behov vår verksamhet har nu, säger Sara Winblad, etableringschef hos Jysk.

– Vi inser att vår framgång inte enbart är ett resultat av vårt arbete, det är en produkt av det förtroende som samhället och våra samarbetspartners visat oss. Att vara byggmästare för Bauhaus som ankarhyresgäst för tredje gången är inte bara ett kvitto på vår kompetens, det är ett bevis på den djupa relation vi har byggt upp. Även Jysk, som är en av branschens mest framstående handelsaktörer, har vi haft förmånen att samarbeta med upprepade gånger. Tillsammans omformar vi handelskartan i regionen, och vi är ödmjuka inför den möjlighet vi har att bidra till vår gemenskap, säger Ronald Rico.

– Genom denna etablering skapar vi inte bara en starkare handelsdestination, vi skapar även cirka 250 nya arbetstillfällen som öppnar dörrar för försörjning och tillväxt för Östersunds invånare, forsätter han.
– Vi är djupt tacksamma för det förtroende våra hyresgäster har visat oss. Östersund är ett bevis på att vår expertis och beslutsamhet går hand i hand. Vi nöjer oss inte bara med att nå våra mål, vi sätter ständigt nya mål och strävar efter att överträffa dem. Vi ser fram emot framtiden med entusiasm, redo att fortsätta vår resa tillsammans med Östersund och dess invånare, avslutar Ronald Rico.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige