Image
Michael Derk, vd på Real Fastigheter.
Michael Derk, vd på Real Fastigheter. Bild: Real Fastigheter. Montage: Victor Friberg

Real Fastigheter avtalar om köp i Hudiksvall

Transaktioner Real Fastigheter har avtalat om köp av fastigheterna Köpmanberget 5:8, 5:9 samt Mo 3:31 i Hudiksvall. Fastigheterna har ett avtalat underliggande fastighetsvärde om totalt 58 miljoner kronor med ett beräknat driftnetto om cirka 4,5 miljoner kronor exklusive vakanser.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Fastigheternas uthyrningsbara yta uppgår idag till cirka 13 500 kvadratmeter varav cirka 13 200 kvadratmeter är uthyrt, i huvudsak tillverknings-, produktions- och lagerytor samt möjlighet till nybyggnation.

Fastigheten Mo 3:1 utgör en obebyggd tomt om cirka 16 500 kvadratmeter i anslutning till handelsplatsen Medskog, vid södra avfarten till Hudiksvall, i korsningen E4 och väg 84.
– Nu riktar vi blickarna norrut i Sverige och det här kommer att bli det första förvärvet vi gör norr om Stockholm. Det är fastigheter som ligger mycket bra i Hudiksvall, både centralt och i industriområdet vid korsningen E4 och väg 84. Vi ser fram emot att tillträda samt att utveckla och förvalta detta vidare. De kommande förvärven passar väl in i vårt bestånd och vår strategi då de har stor utvecklingspotential, säger Michael Derk, vd Real Fastigheter AB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY