Image

Raybased tecknar samarbetsavtal med Bravida

Bolag Internet of Things-bolaget Raybased och installationsbolaget Bravida har tecknat ett samarbetsavtal gällande Raybaseds produkter. Bravida skall erbjuda Raybaseds produkter till sina kunder och utföra installations- och servicearbeten avseende systemet.
Publicerad den 21 Mars 2016

Bravida och Raybased kommer att tillsammans att bygga upp en organisation med fokus på projektering, installation, service, drift och underhåll av systemet.

Bravida och Raybased kommer även tillsammans att utveckla nya funktioner med Raybaseds system som bas.

Raybaseds vd Lars Granbom:
- Vi är mycket glada över att få teckna samarbetsavtalet med Bravida. Raybased får nu tillgång till Nordens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Avtalet stärker avsevärt Raybaseds möjligheter att nå ut till fastighetsägare i hela Norden och får dessutom tillgång till en professionell organisation som finns på 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Bravida ser en utökad möjlighet att erbjuda energieffektiva installations- och servicetjänster med hjälp av Raybaseds produkter.

Johan Wennberg, regionchef Bravida region Vänern kommenterar:
- Samarbetet är en möjlighet att utveckla och stärka vårt kunderbjudande. Vi tror på Raybaseds produkter och ser fram emot att utveckla och fördjupa samarbetet med dem. Inte minst är vi glada att få möjlighet att använda Raybaseds system för energioptimering av fastigheter och därmed både sänka kostnader och minska miljöpåverkan för våra kunder. Vår ambition är också att tillsammans med Raybased utveckla nya funktioner som skapar kundnytta, säger Johan Wennberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige