Image

Projektengagemang köper Vallgatan Acron

Bolag Konsultkoncernen Projektengagemang köper Arkitektkontoret Vallgatan Acron AB. För den växande konsultkoncernen innebär det ytterligare ett steg framåt i Göteborgsregionen och en förstärkning av erbjudandet inom arkitektur.
Publicerad den 11 Maj 2015

Sedan tidigare har Projektengagemang arkitektverksamhet på kontoren i Stockholm, Skövde, Visby och Åre. Per-Arne Gustavsson, koncern- vd i Projektengagemang ser förvärvet i Göteborgsregionen som ett viktigt steg i företagets fortsatta expansion.

– Vi ska nå topp-tio i omsättning i vår bransch och bli en ledande aktör. I den satsningen är vår arkitektverksamhet en viktig del, som vi kommer att vidareutveckla. Förvärvet av Vallgatan Acron är en del i den utvecklingen, säger Per-Arne Gustavsson.

Vallgatan Acron har kontor i Kungsbacka söder om Göteborg och verksamhet främst i Göteborg, Bohuslän och Halland.

Kontoret åtar sig alla typer av arkitektuppdrag och företagets kunder återfinns bland fastighetsbolag, kommuner, företag och privatpersoner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige