Image

Profi i flera stora uthyrningar

Uthyrning Profi Fastigheter har under den senaste tiden hyrt ut cirka 17 000 kvadratmeter lokaler i Stockholm, Infra City och i Malmö.
Publicerad den 17 Oktober 2013

I Stockholm har flera stora uthyrningar skett. I en av Profis fastigheter vid Brommaplan (Linneduken) hyr Landstingsfastigheter 2 000 kvadratmeter på långt avtal för etablering av barnhabilitering, närakut och BVC. I och med detta är hela fastigheten uthyrd.

I Sundbyberg (Freden Större) utökar Migrationsverket sin förhyrning med 2 400 kvadratmeter. I Profis bestånd i Ulvsunda har sammanlagt cirka 2 000 kvadratmeter hyrts ut.

Bra uthyrningsresultat har också uppnåtts i Infra City, som tillträddes av Profi i mars i år. Där har 5 100 kvadratmeter hyrts ut sedan tillträdet och bland de nya hyresgästerna återfinns Eon Värme, F&H of Scandinavia, Hankook och Hyundai Mobis.
Bland uthyrningarna i Malmö kan nämnas Elbogen Electrotech AB som hyr 4 000 kvadratmeter på långt avtal i Profis fastighet i Norra Hamnen.

- Det är roligt att vårt aktiva uthyrningsarbete ger resultat. Med tanke på den korta innehavsperioden är det särskilt tillfredsställande att uthyrningen kommit igång så bra i InfraCity, Vi arbetar aktivt med våra befintliga hyresgäster och det resulterar både i nytt förtroende från befintliga kunder samt avtal med nya kunder, säger Thomas Sipos, vice vd på Profi Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige