Image
Kineum invigdes i november 2022. Det som återstår är den äldre delen av fastigheten som ska byggas ihop med den nya och färdigställas till sommaren.
Kineum invigdes i november 2022. Det som återstår är den äldre delen av fastigheten som ska byggas ihop med den nya och färdigställas till sommaren. Bild: Reflex Arkitekter

Platzer fyller på med ny hyresgäst i Kineum

Uthyrning Platzer välkomnar teknikkonsulten Vinnergi som ny hyresgäst i Kineum i Gårda. Uthyrningen om knappt 1 000 kvadratmeter är avtalad på 6 år med tillträde i oktober 2023.
Publicerad den 21 Mars 2023

Platzer Fastigheter har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med teknikkonsulten Vinnergi AB i den ursprungliga delen av fastigheten Kineum i Gårda. Avtalet avser kontorslokaler om knappt 1 000 kvm, som nu anpassas för hyresgästen och med planerad inflyttning i oktober 2023.

– Vi hälsar Vinnergi varmt välkomna till Platzer. Vi har gemensamt modellerat fram en lösning som gynnar både bolaget och deras medarbetare och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Vinnergi är ett expansivt företag som nu blir en del av helhetskonceptet Kineum, säger Robert Woodbridge, områdeschef på Platzer.

– På Vinnergi ser vi oss som en framtidsintegratör. Vi hjälper våra kunder att utveckla, integrera och leda smarta innovationer inom telekom, energi och fastighet. För ett hållbarare samhälle. Anledningen att vi valde Kineum, är att det helt enkelt matchade flest av medarbetarnas behov och önskemål, berättar Ivan Mlandenovic, regionchef på Vinnergi.

På senare år har det byggts både högt och spektakulärt i Gårda och området har fått en tydlig storstadskaraktär. Gårda innehåller idag både nyproducerade och redan befintliga fastigheter som attraherar företag som vill erbjuda både sina medarbetare och kunder en attraktiv och lättillgänglig miljö med ett bra utbud.

Platzer äger och förvaltar nio fastigheter i både den södra och norra delen av Gårda. Platzers mest aktuella bidrag till området är Kineum, där den nybyggda delen stod klar i november 2022

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige