Image
Peritas kontrakterar flera nya hyresgäster till projekt Köpmangatan 1 i Sundsvall.
Peritas kontrakterar flera nya hyresgäster till projekt Köpmangatan 1 i Sundsvall. Bild: Peritas

Peritas tecknar flera hyresavtal

Uthyrning Peritas kontrakterar flera nya hyresgäster till projekt Köpmangatan 1 i Sundsvall.
Publicerad den 6 November 2019
Annons
Image

Peritas förvärvade kvarteret Patronen om cirka 4 500 kvadratmeter på Köpmangatan 1 i Sundsvall den 1 april 2019. Fastigheten har sedan dess genomgått en rad förändringar och flera av de tidigare hyresgästerna har flyttat till nya lokaler då omfattande renoveringar genomförs för att uppnå en nyproduktionsstandard.

Peritas har kontrakterat flera nya hyresgäster, Danske Bank, Bolagsrätt och Norrlandsfonden. Dessa hyresgäster kommer att ta de tre översta våningarna av fem. Inflyttning kommer att ske under våren 2020.
– Det finns en stor efterfrågan för en modern fastighet med detta läge i stadskärnan där vi kan erbjuda parkering samt närhet till det nya resecentrumet som håller på att byggas. Vi har etablerat långtgående dialoger på de resterande ytorna men det är inget som är klart, säger Petter Boström, vd för Peritas.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rådgivaren: Börsen är väldigt viktig att följa

Bolag Evidens vd Ted Lindqvist reder ut vad han tror om bostadsmarknaden, kommersiella lokaler, börsen och byggandet i en intervju med Fastighetssverige. Han ger också en prognos för bostadsprisernas utveckling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY