Image
Liia Nõu, vd för Pandox.
Liia Nõu, vd för Pandox. Bild: Pandox

Pandox utvärderar London-portfölj värd tre miljarder

Transaktioner Med anledning av frågor från media bekräftar Pandox att bolaget gått in i en förhandlingsfas rörande möjligheterna till ett förvärv av en hotellportfölj i London, Storbritannien, till ett värde om motsvarande cirka 3 000 miljoner kronor. Pandox vill understryka att pågående förhandlingar inte nödvändigtvis behöver leda till att avtal ingås och att det inte är säkert att transaktionen kommer att kunna fullföljas.
Publicerad den 15 Augusti 2024

"Vår affärsmodell är integrerad och hållbar och bygger på fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och löpande optimering av portföljen, som tillsammans bidrar till ökade kassaflöden, högre fastighetsvärden och god avkastning på det investerade kapitalet. Genom förvärv kan vi skapa vinsttillväxt på kort sikt och tillföra nya utvecklingsbara hotellfastigheter för ökat värdeskapande på lång sikt," skriver bolaget i ett pressmeddelande.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige