Image

Palmgren: Siktar på en första stängning till sommaren

Bolag Anders Palmgrens viktigaste uppdrag på Genesta är att få fond 2 på plats. - Vi siktar på en första stängning till sommaren, på cirka 100 miljoner euro, säger Palmgren till Fastighetssverige.
Publicerad den 12 Mars 2014
Anders Palmgren. Bild: Eddie Ekberg
Anders Palmgren.

Fastighetssverige träffar Anders Palmgren på Genestas cocktail på Mipim.

Anders Palmgren var med och satte upp Genestas första fond 2007, innan han gick över till Catella.

Han har nu arbetat i en vecka på Genesta igen, med ansvar för kapitalresning och transaktioner.

- Målet är att kunna stänga fond 2 på 250-300 miljoner euro i år, säger Anders Palmgren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssegmenten som har mest på spel i valet

Bolag Fastighetsbranschen har stora utmaningar framför sig – men den borde inte vänta sig någon hjälp från politiken. Det är det sammanfattande budskapet i en färsk rapport från Pangea Property Partners och den politiska rådgivningsbyrån Downtown Advisors. Här redovisar Fastighetssverige deras analys av det kommande riksdagsvalet och de möjliga konsekvenserna för svensk fastighetsmarknad tillsammans med Pangeas analyschef Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige