Image

Genesta-grundare återvänder

Karriär Anders Palmgren var med och grundade Genesta 2003 men lämnade 2007 för att arbeta på Catella. Nu återvänder han till Genesta.
Publicerad den 6 Mars 2014
Anders Palmgren. Bild: Catella
Anders Palmgren. David Neil Bild: Genesta
David Neil

Anders Palmgren börjar på Genesta som Senior Director med fokus på fund raising och transaktioner. Han kommer att arbeta direkt med David Renger, transaktionsansvarig och Philip Björk, ansvarig för investerarrelationer och affärsutveckling.

Vd David Neil kommer i fortsättningen att satsa mer tid på strategi och affärsutveckling.

Anders kommer också att ta plats i Genestas investeringskommitté och styrelse.

Anders Palmgren var med och grundade Genesta 2003, men lämnade 2007 för att arbeta på Catella. Anders Palmgren har arbetat på Catella under de senaste sex åren, där han senast ansvarade för företagets Corporate Finance division omfattande fastighetsrådgivning, traditionell M&A samt fixed income.

- Vi är mycket nöjda med att Anders återvänder till Genesta. Anders stora erfarenhet och expertis inom de nordiska fastighetsmarknaderna blir ett värdefullt tillskott till vårt team. Vi fortsätter att investera i vår fund management plattform och är dedikerade att erbjuda våra investerare den bästa möjliga investment management i de nordiska fastighetsmarknaderna, säger David Neil, vd på Genesta.

- Jag tycker det ska bli att kul återvända till Genesta med all den kvalitet och professionalism som finns i Genesta. Det känns extra stimulerande att jag kommer tillbaka och bygger vidare på ett team som jag hjälpte till att skapa, säger Anders Palmgren.

Anders Palmgren tillträder sin nya tjänst med omedelbar verkan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige