Image
Örjan Rystedt blir ny region-vd för Castellum Väst.
Örjan Rystedt blir ny region-vd för Castellum Väst. Bild: Castellum

Örjan Rystedt ny region-vd för Castellum Väst

Bolag Castellums nuvarande Chef för Projekt, Örjan Rystedt efterträder Mariette Hilmersson som vd för Region Väst med placering i Göteborg. Han tillträder sin roll den 1 maj 2023.
Publicerad den 27 Mars 2023

– Örjan Rystedt har arbetet på Castellum som Chef för Projekt sedan början av 2019 och har stor kunskap om bolaget. Att vi kan fylla en viktigt roll som denna genom internrekrytering känns extra roligt eftersom det återspeglar en stor kompetens i bolaget. Vi ser fram emot att Örjan, med sin kunskap och erfarenhet, fortsätter utveckla Region Väst inom såväl förvaltning som projektutveckling, säger Joacim Sjöberg, vd och koncernchef, Castellum AB.

Örjan Rystedt har tidigare arbetat i ledande befattningar på bland annat Skanska.

– Jag ser fram emot att ta mig an den nya rollen och fortsätta de goda samarbeten jag har på Castellum, både internt och externt i Göteborgsregionen. Region Väst har en kompetent och erfaren organisation och ett stabilt och spännande fastighetsbestånd med fina projektmöjligheter som kan utvecklas under många år, säger Örjan Rystedt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige