Image

Optimal får uppdrag i Norrland

Bolag Optimal har fått två nya uppdrag i Norrland.
Publicerad den 22 Januari 2013
Lena Wikman. Bild: Optimal.
Lena Wikman.

Dels väljer det brittiska Asset Mangementbolaget Aviva att samarbeta med Optimal gällande uthyrning i Birsta i Sundsvall. Dels har fastighetsbolaget Mannberg Fastigheter valt Optimal för utveckling av köpcentret Arkaden i Skellefteå.
- Ända sedan start har vi fått ett väldigt positivt bemötande vilket nu bland annat resulterat i två nya, intressanta uppdrag och vi ser fram emot att arbeta med dessa. Ihop med de uppdrag vi har sedan tidigare börjar vi nu få en stadig volym norr om Dalälven, vilket passar bra med att detaljisterna, sakta men säkert börjar få upp ögonen för norra Sverige och det är bra för alla parter, säger Lena Wikman ansvarig för Norrlandskontoret.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY