Image

Optimal får uppdrag i Norrland

Bolag Optimal har fått två nya uppdrag i Norrland.
Publicerad den 22 Januari 2013
Lena Wikman. Bild: Optimal.
Lena Wikman.

Dels väljer det brittiska Asset Mangementbolaget Aviva att samarbeta med Optimal gällande uthyrning i Birsta i Sundsvall. Dels har fastighetsbolaget Mannberg Fastigheter valt Optimal för utveckling av köpcentret Arkaden i Skellefteå.
- Ända sedan start har vi fått ett väldigt positivt bemötande vilket nu bland annat resulterat i två nya, intressanta uppdrag och vi ser fram emot att arbeta med dessa. Ihop med de uppdrag vi har sedan tidigare börjar vi nu få en stadig volym norr om Dalälven, vilket passar bra med att detaljisterna, sakta men säkert börjar få upp ögonen för norra Sverige och det är bra för alla parter, säger Lena Wikman ansvarig för Norrlandskontoret.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige