Image

Optimal anställer före detta Newsec-medarbetare

Karriär Optimal har anställt en konsult med bakgrund hos Newsec och Centrumutveckling.
Publicerad den 27 November 2012
Sandra Greisman. Bild: Optimal. Bild: Optimal
Sandra Greisman. Bild: Optimal.

Optimal har anställt Sandra Greisman som konsult. Hon kommer närmast från egen verksamhet och innan dess från Newsec Retail.

Sandra Greisman kommer att stärka Optimal inom analys, konsumentbeteende och fastighetsutveckling. Tidigare har hon arbetat med konceptutveckling, marknads- och omvärldsanalys och stadsutveckling på Newsec och Centrumutvecklings moderbolag Centrum Group.

- Det är väldigt roligt att få arbeta på ett så lösningsorienterat och smidigt företag som Optimal, där jag ser att analyser och utvecklingsförslag kommer direkt till nytta för kunden, säger Sandra Greisman.

- För att kunna tillgodose våra kunders ökade efterfrågan är vi glada över att vi lyckats rekrytera Sandra. Med Sandra förstärker vi ytterligare vår kompetens inom affärs? och fastighetsutveckling säger Optimals vd Kenneth Christensen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY