Image
Bild: Istock

... Och säljer norsk fastighet för 47 miljoner

Transaktioner JM har avtalat om försäljning av en fastighet i Tønsberg, i Vestfold fylke. Affären uppgår till cirka 47 miljoner kronor.
Publicerad den 24 Augusti 2024

Fastigheten som avyttras består av obebyggd industrimark som tidigare bedömts ha potential för bostadsutveckling motsvarande cirka 11 000 kvadratmeter boarea.

Försäljningspriset uppgår till cirka 47 miljoner kronor och ger ett resultat från fastighetsförsäljning om cirka sju miljoner, som kommer att redovisas under det tredje kvartalet 2024 inom affärssegment JM Norge. Dellikvid erhålls i samband med frånträdet vid avtalets ingående, och slutlikvid erhålls under det fjärde kvartalet 2024.

– Fastigheten är belägen utanför vårt primära geografiska område och avyttringen är därmed i linje med vår strategiska inriktning, säger Hilde Vatne, affärsenhetschef JM Norge.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Miljonprogrammens öde: "Allmännyttan bör byggas färdigt"

Bygg/Arkitektur Rivning av miljonprogrammets fastigheter är en ståndpunkt som ofta kommer upp i debatten. Men i en debattartikel vill nu fem aktörer i stället se en upprustning och en vidareutveckling av de aktuella byggnaderna – genom tillbyggnad och delägarboende.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige