Image
Jakob Westin, Ulrika Lindmark och Dan Sandstedt.
Jakob Westin, Ulrika Lindmark och Dan Sandstedt. Bild: Newsec

Nyckelroller stärks inom Newsecs svenska rådgivningsverksamhet

Karriär Med tydlig ambition att utveckla affären får tre erfarna Newsecledare nya centrala roller. Förändringen görs för att ytterligare förstärka Newsecs position och driva affärsutvecklingen framåt.
Publicerad den 22 Februari 2024

Ulrika Lindmark blir vice Sverigechef för den svenska rådgivningsverksamheten och får därmed ett bredare ansvar för hela verksamheten. I sin nya roll kommer Ulrika att ha ett affärsfokus för helheten men bibehåller samtidigt sitt ansvar som chef för enheten Värdering & Strategisk Analys.

Dan Sandstedt tar rollen som Head of Investment Management Sverige och kompletterar därmed teamet inom Investment Management med sin omfattande erfarenhet av transaktioner. Med sina 17 år på Newsec tillför Dan ytterligare affärsfokuserad kompetens som syftar till att stärka verksamheten ytterligare. Investment Management har en tydlig tillväxtstrategi.

I och med Dans nya roll övertar Jakob Westin rollen som Head of Capital Market East. Jakob har över ett decenniums erfarenhet inom transaktionsverksamheten. Med sitt djupa och långa engagemang i bolaget förväntas Jakob naturligt axla den nya rollen och fortsätta driva affärsresultatet framåt.
– Förändringarna markerar en tydlig satsning på att ytterligare stärka vårt affärsfokus och vår förmåga att leverera hög kundnytta. Vi är glada över att erfarna och engagerade personer som Ulrika, Dan och Jakob fortsätter utveckla Newsec i sina nya roller. Jag är övertygad om att detta kommer att bidra till vårt fortsatta framgångsrika arbete, säger Johanna Hessius Sverigechef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige