Image
Per Wåhlin och Ted Mattsson.
Per Wåhlin och Ted Mattsson.

Nyckelpersoner till Archus

Karriär Archuskoncernen fortsätter att expandera befintlig verksamhet och stärker organisationen med flera nya medarbetare. Till Stockholmskontoret ansluter två nyckelpersoner – Per Wåhlin och Ted Mattsson – inom affärsutveckling och projektutveckling.
Publicerad den 18 November 2020

Per Wåhlin har rekryterats som affärsutvecklare med fokus på tidiga skeden. Han har 15 år i fastighetsbranschen och kommer närmast från Svefa, där han arbetat på avdelningen Värdering & Analys i olika roller, bland annat som affärschef och ansvarig för byggrättsvärderingar. Han tillträdde sin tjänst i oktober.

Ted Mattsson ansluter som ny projektutvecklare i Stockholm. Ted har över 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling och byggprojekt, både som entreprenör och beställare. Han har tidigare arbetat med projektutveckling i ledande roller på bland annat Serneke och Oscar Properties och har även varit projektchef åt Stockholm stad vid uppförandet av Tele2 Arena. Ted kommer närmast från en tjänst som projektutvecklingschef på Stendörren Fastigheter och inleder uppdraget på Archus i januari 2121.

– Medarbetarna är framgångsfaktorn hos oss och jag är stolt över att vi attraherar kompetenta personer som passar väl in i vår entreprenöriella kultur. Trots den pandemi vi nu går igenom är den ökade tillströmningen av uppdrag från nya och befintliga kunder så pass stark att vi vågar satsa och utöka teamen ytterligare, säger Gustav Källén, koncernchef på Archus.

Under hösten har Archus-koncernen rekryterat flera nya medarbetare och stärkt upp samtliga av bolagets fyra kontor.

Silvia Rodrigues har rekryterats som ny arkitekt till Archus i Borlänge. Hon är utbildad inredningsarkitekt MSA men har även lång erfarenhet av att arbeta som husbyggnadsarkitekt.

I Uppsala har Carolina Ögren rekryterats. Hon är landskapsarkitekt med examen från SLU Ultuna och kommer närmast från Sweco Architects i Stockholm.

Till kontoret i Borlänge har även Anna Bjälemar rekryterats som ny biträdande affärsutvecklare. Hon är nyexaminerad från bygg- och samhällsvetenskapliga programmet på Högskolan Dalarna.

Till Archus i Västerås välkomnas Ida Sahlström som ny biträdande affärsutvecklare. Hon har en fil.kand. från bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av fyra olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige