Image
Jenny Kask och Kicki Olivensjö, grundare av Re-adventure.
Jenny Kask och Kicki Olivensjö, grundare av Re-adventure. Bild: Re-adventure

Nya hyresgäster till Västermalmsgallerian

Uthyrning Re-adventuere och Intimissimi öppnar i Västermalmsgallerian.
Publicerad den 2 December 2020

Modemärkena Re-adventuere och Intimissimi öppnar butiker i AMF Fastigheters Västermalmsgallerian.
– Vi är många som vill vara utomhus mer just nu, vilket kräver bra och funktionella plagg. Med re-adventure vill vi bidra till en cirkulär konsumtion, och gensvaret såhär långt har varit fantastiskt, säger Kicki Olivensjö, som tillsammans med Jenny Kask har grundat re-adventure.
– Det känns kul att runda av det här året med att välkomna två nya aktörer till Västermalmsgallerian. Re-adventures cirkulära modell ligger helt rätt i tiden och möter det ökande intresset för friluftsliv på ett bra sätt, och populära Intimissimi tror vi blir ett uppskattat tillskott för Kungsholmsbor och besökare, säger Tobias Edberg, centrumchef för Västermalmsgallerian.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige