Image

Nya besked från Hemfosa – Engwall fortsätter som vd

Bolag I somras meddelade Jens Engwall att han skulle sluta som vd för Hemfosa under 2017 och att Joacim Sjöberg skulle ta över. Nu har planerna ändrats – Engwall fortsätter som vd och Joacim Sjöberg slutar.
Publicerad den 9 December 2016
Jens Engwall. Bild: Hemfosa
Jens Engwall. Joacim Sjöberg. Bild: Hemfosa
Joacim Sjöberg.

Joacim Sjöberg tillträdde som vice vd i början av oktober med tanken att ta över som vd under 2017.

Men nu kommer Jens Engwall att kvarstå som vd även efter 2017 och fortsätta arbetet med att utveckla Hemfosa.

Med anledning av detta har styrelsen beslutat att Joacim Sjöbergs roll som vice vd försvinner och kommit överens med honom om att hans anställning i bolaget avslutas.

- Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Hemfosa som specialist inom samhällsfastigheter. Vi har en väl anpassad och fungerande organisation på plats med en mycket kompetent ledningsgrupp för den fortsatta utvecklingen av verksamheten, säger Jens Engwall.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige