Image

Joacim Sjöberg tillträder i dag som vice vd i Hemfosa

Bolag Joacim Sjöberg tillträder i dag som ledande befattningshavare i Hemfosa Fastigheter AB och har av bolagets styrelse utsetts till vice verkställande direktör samt ingår i koncernens ledningsgrupp.
Publicerad den 3 Oktober 2016
Joacim Sjöberg. Bild: Hemfosa
Joacim Sjöberg.

Anställningen är ett led i bolagets arbete att förstärka ledningen och genomföra en långsiktig och kontrollerad successionsplanering efter vd Jens Engwall, som, förutsatt styrelsens godkännande, har för avsikt att före utgången av 2017 överlämna det operativa ledarskapet till Joacim Sjöberg.

Joacim Sjöberg kommer närmast från en position som Chef för Corporate Finance på Swedbank och har tidigare haft motsvarande befattning på Öhman Fondkommission och HSH Nordbank. Han var dessförinnan på Alfred Berg Fondkommission och Enskilda Securities samt verksam som advokat på Mannheimer Swartling. Joacim har en jur. kand. samt studier i ekonomi vid Stockholms universitet och London School of Economics.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY