Image

Ny vice vd på Liljewall arkitekter

Bolag Hilda Esping Nordblom har utsetts till ny vice vd för Liljewall arkitekter som även förstärker med Katarina Morén Styf som ny marknadschef.
Publicerad den 13 Augusti 2015
Hilda Esping Nordblom har utsetts till ny vice vd för Liljewall arkitekter. Bild: Liljewall arkitekter
Hilda Esping Nordblom har utsetts till ny vice vd för Liljewall arkitekter.

Företaget har utvecklats starkt de senaste åren och befinner sig i en expansionsfas.Utvecklingen av kontoret i Stockholm har gått snabbare än planerat och uppdragsmängden i Malmö blir allt större. Hilda kommer att ta över rollen som vice vd från Bjarni Ingvason under hösten. Hilda kommer även att fortsätta sitt engagemang i styrelsen och som en ledande arkitekt i Liljewall arkitekters bostadsstudio.

- Hilda har med sitt goda affärssinne och roll som driven arkitekt starkt bidragit till företagets framgångar. Det blir ett naturligt steg att hon nu tar en mer aktiv del i företagets drift och ledning, säger Per-Henrik Johansson, vd för Liljewall arkitekter.

Under 2014-2015 har Liljewall arkitekter flyttat huvudkontoret till nya lokaler, bytt logotyp, grafisk profil samt helt förnyat sin hemsida. Dessa strategier ska nu förädlas vidare genom att Katarina Morén Styf tar vid som Marknadschef från den 1:e september. Katarina kommer närmast från olika marknadsroller inom Fagerhult-koncernen.

- Med Hilda och Katarina i strategiska roller kommer vi att ha starkare möjligheter att fortsätta utveckla företaget i den riktning som vi önskar, säger Per-Henrik Johansson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige