Image

Ny vd till Rotpartners Stockholmskontor

Karriär Den 1 oktober 2015 tillträder Ulrika Nord som vd för Rotpartners Stockholmskontor. Rotpartner har sedan etableringen i huvudstaden haft en positiv utveckling på Stockholmsmarknaden som förväntas fortsätta och planerar nu att satsa ytterligare på kontoret och på kort tid gå från 13 till 25 anställda.
Publicerad den 23 September 2015
Ulrika Nord. Bild: Rotpartner
Ulrika Nord.

- Vi har en stark företagskultur på Rotpartner som vi arbetar mycket medvetet med och där är Ulrika en nyckelperson. När vi nu står inför en spännande och snabb expansion kommer hennes ledaregenskaper bli väldigt viktiga både för att nå våra mål och vårda våra värdegrunder. Hon är vass på att skapa struktur, har en otrolig förmåga att bygga relationer och engagera sina medarbetare så det känns riktigt bra att hon nu blir vd i Stockholm, säger Fredrik Olsson, koncernchef för Rotpartner.

Ulrika Nord började på Rotpartners huvudkontor i Göteborg 2009. Genom åren har hon jobbat med flera delar inom företaget, bland annat administration, projektering, projekt- och byggledning och Hyresgästdialogen, och har på så sätt byggt upp en stor förståelse både för företagets verksamhet och för sina medarbetares olika roller. De senaste fyra åren har hon även agerat som sin föregångare Stefan Lidgrens högra hand och tillsammans har de startat upp Stockholmskontoret och tagit det från två till tretton anställda. Ulrika Nord är sedan tidigare delägare och när nu Stefan Lidgren lämnar Rotpartner kommer hon även ta plats i koncernledningen.

- Det är ett högt tryck i branschen så min utmaning är inte bara att rekrytera för att kunna expandera utan även se till att behålla vår personal. Jag kommer att jobba aktivt för att mina medarbetare ska känna ett stort mervärde i att vara en del av Rotpartner. Jag vill skapa en stark gemenskap både på Stockholmskontoret internt och med de andra kontoren i koncernen. Jag kommer inte minst att jobba med de små sakerna i vardagen som gör att man trivs på jobbet och uppmana till egna initiativ till aktiviteter. Bara en sådan sak som hur ens kontor ser ut är viktigt för att känna sig stolt över sin arbetsplats så det är något av det första jag kommer att ta tag i, säger Ulrika Nord.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Andreas Gustafsson om att lämna vd-posten – och leda styrelsen i Götenehus

Bolag Götenehus vd, Andreas Gustafsson, lämnar posten i augusti och kommer då att efterträdas av Anna Hernefrid, som fram tills nu varit vd för Vårgårdahus. Fastighetssverige har talat med Andreas Gustafsson om hans tankar om avgåendet, hans båda nya roller och framtiden för bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige