Image

Rotpartner öppnar i Malmö – rekryterar vd från Briggen

Bolag Rotpartner öppnar ett kontor i Malmö. Carl Kylberg, närmast från Briggen blir ansvarig för kontoret.
Publicerad den 16 April 2014

Efter 30 år på Göteborgsmarknaden etablerade Rotpartner sitt andra kontor 2011 i Stockholm. Nu öppnar man alltså också i Malmö.

- Beslutet att etablera Rotpartner i Malmö är ett naturligt steg för att nå de mål vi satt, säger Göran Kåwert på Rotpartner.

Rotpartner har rekryterat Carl Kylberg som vd till Malmökontoret, med uppdrag att etablera företaget i regionen. Carl Kylberg är utbildad arkitekt och kommer närmast från Fastighets AB Briggen där han arbetat med fastighetsutveckling i Öresundsregionen. Carl Kylberg har tidigare varit kontorschef och ansvarig arkitekt på Metro Arkitekter ansvarat för komplexa projekt som prisbelönta Glashallen på Malmö Centralstation.

Han tillträder 1 maj.

Malmökontoret kommer från 1 maj finnas på Hjulhamnsgatan 3 i centrala Malmö. Kontoret består initialt av två medarbetare, Carl Kylberg och Erik Fröiseth. Erik Fröiseth har senaste åren arbetat som byggprojektledare på Göteborgskontoret.

- Jag ser fram emot utmaningen i etableringen och tror att kombinationen av min inblick i vad fastighetsbolag har för behov och Rotpartners enorma erfarenhetsbank är en lyckad kombination. I en marknad som domineras av större företag kan Rotpartner bli det snabbfotade konsultbolaget med hög servicegrad och stor förståelse för kunden, säger Carl Kylberg, tillträdande vd på Rotpartner Malmö.

Rotpartner är ett konsultföretag inom projektledning, projektering och byggteknisk konsultation, för ombyggnad och utveckling av fastigheter. Bolaget har ett 30-tal anställda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige