Image

Rotpartner etablerar kontor i Stockholm

Bolag 1 september öppnar konsultbolaget Rotpartner ett kontor i Stockholm. Företaget har sedan tidigare kontor i Kungälv. Rotpartner Stockholm har rekryterat Stefan Lidgren som vd, han kommer närmast från Besqab.
Publicerad den 25 Augusti 2011

Rotpartner arbetar med byggprojektledning specialiserad mot rot-sektorn. Bolaget har 18 anställda i Göteborgsregionen.

I Stockholm kommer man initialt att ha två anställda, Stefan Lidgren och Ulrika Nord.

- Vi har länge velat etablera Rotpartner i Stockholmsregionen och nu bedömer vi att marknaden är mogen. Bebyggelsen i miljonprogramsområdena har ett enormt renoveringsbehov. Med våra tjänster inom byggprojektledning av renoveringsprojekt och Hyresgästdialogen så kommer vi kunna fylla ett stort behov på marknaden för att kunna genomföra lyckade renoveringsprojekt med kvarboende hyresgäster, säger Fredrik Olsson, vd på Rotpartner Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige