Image

Ny vd för LKF

Karriär Fredrik Millertson rekryteras som ny vd för LKF.
Publicerad den 29 Mars 2018
Fredrik Millertson. Bild: LKF
Fredrik Millertson.

– Jag är glad att kunna presentera Fredrik Millertson som ny vd. Jag är övertygad om att Fredrik kommer fortsätta vidareutvecklingen av LKF, inte bara till ett modernt och hållbart fastighetsbolag, men också till en aktiv samhällsaktör som bidrar till att skapa ett bättre Lund, säger LKF:s styrelseordförande Mattias Olsson.

Fredrik Millertson är sedan augusti 2016 vd för Ystadbostäder och sedan april 2017 även för Ystads Industrifastigheter. Han har dessförinnan arbetat som förvaltningschef på Tekniska förvaltningen i Örebro kommun, som vd för Koncernen Köpings Bostads AB och i olika ledande befattningar på Örebrobostäder.

– Jag är glad och förväntansfull över att få ta över arbetet som vd och att få vara med och ta nästa steg i LKF:s utveckling. Jag ser också fram emot att arbeta tillsammans med många nya kompetenta kollegor, styrelse och kunder, säger Fredrik Millertson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige