Image

Ny uthyrningschef på AMF Fastigheter

Karriär Niclas Österberg blir ny uthyrningschef på AMF Fastigheter, affärsområde kontor. Han efterträder Robert Bolmgren som har gått till Ebab.
Publicerad den 25 Januari 2011
Nicklas Österberg. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF
Nicklas Österberg. Bild: AMF Fastigheter.

Österberg kommer närmast från en tjänst som marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter. Han har också varit förvaltare och konsult inom tenant representation.

- Det känns både roligt och spännande att få vara med och utveckla uthyrningsverksamheten hos en så stor och etablerad aktör som AMF Fastigheter. Med min breda erfarenhet hoppas jag ytterligare kunna stärka AMF Fastigheters erbjudande till kund, säger Niclas Österberg.

- Niclas Österberg kommer att få en mycket betydande roll i vårt arbete att erbjuda kontor där företag och organisationer ges bästa möjliga förutsättningar för sin verksamhet. Niclas kompetens och erfarenhet som bland annat TR-konsult blir mycket värdefullt för att stärka vår konkurrenskraft ytterligare, säger Charlotta Liljefors Rosell, affärsområdeschef för kontor på AMF Fastigheter.

- Kontorshyresmarknaden utvecklas nu mycket starkt med en tydlig hyresuppgång och sänkta vakanser. Den positiva trenden har fortsatt under inledningen på 2011 och vi har många förfrågningar om kontor från nya kunder, säger Charlotta Liljefors Rosell.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige