Image
Teliahuset i Luleå.
Teliahuset i Luleå. Bild: Diös

Ny restaurang öppnar i Teliahuset

Uthyrning I december öppnar den nya restaurangen Varvet i Teliahuset på Västra Varvsgatan i centrala Luleå. Fastigheten är belägen i det expansiva området kring Varvet som innehåller både bostäder och kontor. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till att bli anpassade till modern restaurangverksamhet.
Publicerad den 9 Oktober 2019
Annons
Image

Varvet Luleå är en nystartad restaurang och kommer att drivas av Minna Sjöström och Simon Lundberg. Bakom duon finns Pär Sjöström, som idag driver Ica supermarket Luleå centrum, där han förädlat måltidslösningar de senaste åren. Butiken är idag en av Luleås största "restauranger". Den nya verksamheten i Teliahuset kommer satsa på att utveckla en renodlad restaurang för att bidra till stadsutvecklingen i Luleå.
– Vi vill vara med och bidra till att det expansiva området kring Varvet fortsätter utvecklas. Vi kommer skapa en härlig mötesplats och servera vällagade måltider som bygger på bra råvaror och mathantverk. Vi ser en stor potential i våra nya ytor och ser fram emot att bygga långsiktiga relationer med övriga hyresgäster i huset, säger Minna Sjöström, ägare, Varvet Luleå.
– Vi är jätteglada över att Varvet Luleå etablerar sig i fastigheten och väljer att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av kvarteret. Vi har många hyresgäster i huset som sett fram emot en ny restaurangetablering så det här tror vi kommer blir ett välkommet inslag, säger Erik Wallström, förvaltare, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY