Image

Ny logistikledning på CBRE

Karriär CBRE utser en ny chef för sitt affärsområde Industrial & Logistics. Bolaget har dessutom rekryterat två nya medarbetare till avdelningen.
Publicerad den 20 Oktober 2014
Tomas Pendén, Kristian Sundborn och Fredrik Ehrnberg. Bild: CBRE
Tomas Pendén, Kristian Sundborn och Fredrik Ehrnberg.

Tomas Pendén är ny chef för Industrial & Logistics på CBRE i Sverige. Han har varit anställd på CBRE sedan 2011 och har tidigare haft fokus på retailuthyrningar inom CBRE. Han kommer under en övergångsperiod att verka inom både Retail och Logistics.

Dessutom har CBRE rekryterat Kristian Sundborn som senast arbetat på Castellum som affärsutvecklare. Han kommer ha kundansvar för flera av de största fastighetsägarna och hyresgästerna inom logistik i Sverige. Vidare har även Fredrik Ehrnberg rekryterats till den svenska logistikgruppen.

Karl Persson, vice vd på CBRE Sweden, kommenterar:
- CBRE är idag marknadsledande inom transaktioner av logistikfastigheter i Sverige. Vårt nya logistikteam, som kommer att fokusera på uthyrning och hyresgäster, är ett viktigt steg i vårt arbete för att bli en ledande aktör även på andra delar av marknaden. Vi har även specialistkompetens gällande logistikfastigheter inom flera av våra andra affärsområden så som värdering och förvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige