Image

Missnöje bakom CBRE-tappen

Bolag Flera profiler har lämnat CBRE på kort tid. Fastighetssverige kan avslöja att anledningen är ett missnöje bland flera anställda. Patrik Kallenvret om alla förluster – och rekryteringar: ”Anställer betydligt fler än de som slutar”.


Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting rekryterar Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE.


Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting har anställt Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE där han har haft en internationell roll som Head of Industrial & Logistics.


Ny logistikledning på CBRE

Karriär CBRE utser en ny chef för sitt affärsområde Industrial & Logistics. Bolaget har dessutom rekryterat två nya medarbetare till avdelningen.


CBRE förstärker inom logistik

Karriär CBRE har anställt Fredrik Ehrnberg som uthyrare och projektledare inom affärsområdet Logistics Advisory. Han kommer att ansluta till uthyrningsteamet i Göteborg.


Sverige tia på retailrankingen

Handel 40 procent av de globala retailföretagen planerar att öppna minst en ny butik i Tyskland under 2014 – för Sverige är siffran 16 procent.
Sverige återfinns på tionde plats i en ranking som CBRE har tagit fram över de mest intressanta länderna för globala retailföretag att expandera i.