Image

Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting har anställt Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE där han har haft en internationell roll som Head of Industrial & Logistics.
Publicerad den 22 December 2016

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat en så erfaren och omtyckt person som Tomas till vårt team. Han har den kunskap och erfarenhet som våra uppdragsgivare efterfrågar inom fastighet- och detaljhandelsmarknaden. Han arbetar långsiktigt och han är duktig på att förverkliga sina uppdragsgivares visioner och målsättningar – egenskaper som vi värdesätter högt, säger John H Larsson, CEO på Revelopment Consulting AB.

Tomas Pendén har tolv års erfarenhet som uthyrningskonsult med gedigen kunskap om fastighets- och detaljhandelsmarknaden.

– Det ska bli oerhört spännande att jobba med flera av Revelopments framgångsrika uppdragsgivare. Revelopment har en bred och djup kompetens inom den nordiska detaljhandeln och jag ser fram emot att bli en del av deras team, säger Tomas Pendén.

Tomas Pendén tillträder tjänsten i februari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige