Image

CBRE anställer i Göteborg

Bolag CBRE har anställt Michaela Capkova och Erik Collin som ansluter till A&T Investor Leasing i Göteborg.
Publicerad den 26 Januari 2017

Michaela Capkova kommer närmast från JLL i Göteborg där hon arbetat som senior projektledare inom Corporate Solutions. Dessförinnan arbetade hon på CBRE i Prag där hon var med och startade upp verksamheten inom lokaluthyrning. Michaela Capkova kommer att arbeta med kontorsuthyrning och börjar sin anställning den 1 februari.

Dessutom har även Erik Collin rekryterats till teamet på A&T Investor Leasing i Göteborg. Han kommer att arbeta inom Retail med förmedling av handelsytor och har tidigare arbetat på Aros Kapital och börjar sin anställning den 1 mars.

– I Michaela och Erik får vi två välkomna tillskott till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg. Såväl Office som Retail är prioriterade verksamheter hos oss. Vår målsättning är att ytterligare växa inom dessa segment, säger Glenn Håkansson, ansvarig för A&T Investor Leasing i Göteborg.

– Michaela och Erik är hjärtligt välkomna till vår starka verksamhet i Göteborg. Vi ser extra stor potential i Göteborg med alla de kommersiella projekt som är på gång. Med dessa rekryteringar befäster vi vår marknadsledande position, säger Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE Sweden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige