Image

Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting rekryterar Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE.
Publicerad den 23 December 2016

Tomas Pendén har haft en internationell roll som Head of Industrial & Logistics. Han tillträder den nya tjänsten i februari 2017.

Tomas Pendén har tolv års erfarenhet som uthyrningskonsult.

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat en så erfaren och omtyckt person som Tomas till vårt team. Han har den kunskap och erfarenhet som våra uppdragsgivare efterfrågar inom fastighet- och detaljhandelsmarknaden. Han arbetar långsiktigt och han är duktig på att förverkliga sina uppdragsgivares visioner och målsättningar – egenskaper som vi värdesätter högt, säger John H Larsson, CEO på Revelopment Consulting AB.

Revelopment har befunnit sig i en expansiv fas de senaste åren. Under 2016 har företaget tecknat flera nya uppdragsavtal med bland annat Flying Tiger of Copenhagen (f.d. TGR), Hemmakväll och Cervera samt rekryterat en ny etableringskonsult.

– Det ska bli oerhört spännande att jobba med flera av Revelopments framgångsrika uppdragsgivare. Revelopment har en bred och djup kompetens inom den nordiska detaljhandeln och jag ser fram emot att bli en del av deras team, säger Tomas Pendén, som blir ny seniorkonsult på Revelopment Consulting AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige