Image

Ny ledamot i Gullringsbo Egendomars styrelse

Bolag Monica Lindstedt, grundare av och styrelseordförande i Hemfrid i Sverige, har valts in som ny ledamot i styrelsen för Gullringsbo Egendomar.
Publicerad den 22 April 2016
Monica Lindstedt. Bild: Gallringsbo Egendomar
Monica Lindstedt.

Monica Lindstedt lämnar samtidigt Svenska Hus styrelse och bereder där plats för Kristina Alvendal, som tidigare meddelats.

– Vi har under de senaste två åren haft stor glädje av att ha Monica som ledamot i vårt dotterbolag Svenska Hus styrelse. Monica är en sann entreprenör som tillför nya synsätt och idéer till verksamheten och vi känner att hennes breda kunskap och klara visioner kan göra mycket nytta för koncernen som helhet. Vi har därför bett henne att gå över till moderbolagets styrelse, något som hon accepterat, säger Hans Eliasson, ordförande för Gullringsbo Egendomar.

– Efter två intressanta år i dotterbolaget Svenska Hus styrelse ser jag fram emot möjligheten att få bidra i moderbolaget Gullringsbos strategiska arbete, säger Monica Lindstedt.

Monica Lindstedt är, förutom ordförande i Hemfrid, styrelseordförande i Företagarna och ledamot i Coor Service Management, Sveriges Television och Uniflex. Hon är också en av grundarna till tidningen Metro som startades på 1990-talet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige