Image
Kicki Lilliedrake.
Kicki Lilliedrake. Bild: Fastigo

Ny kommunikationschef på Fastigo

Bolag Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo anställer Kicki Lilliedrake som ny kommunikationschef. Kicki kommer närmast från en egen konsultverksamhet med inriktning på kommunikation, mångfald och inkludering. Hon tillträder sin nya tjänst den 14 oktober.
Publicerad den 27 September 2019

– Det är med stor glädje vi välkomnar Kicki till oss på Fastigo. Vi står inför en spännande vår med avtalsrörelse och mycket nytt som händer inom organisationen. Att då få in en person med en bred kommunikativ kunskap, nya perspektiv och erfarenheter från fastighetsbranschen känns som en perfekt matchning, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Kicki Lilliedrake har tidigare bland annat arbetat som kommunikationschef på KFO, vikarierande presschef på Bemanningsföretagen, Almega, och kommunikationschef på VVS-företagen. Kicki innehar idag ett uppdrag som ordförande för KIVAB, bolagskoncernen i Värmdö kommun, där bland annat Värmdö bostäder AB ingår.
– Fastigo är sedan många år ett trovärdigt, genuint och tryggt varumärke för mig, och jag ser mycket fram emot att få påverka och att få lära mig mer om just fastighetsbranschens unika villkor, säger Kicki Lilliedrake, ny kommunikationschef på Fastigo från och med den 14 oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige