Image
Caffè Nero öppnar i Liljeholmstorget galleria.
Caffè Nero öppnar i Liljeholmstorget galleria. Bild: Citycon

Ny hyresgäst till Liljeholmstorget galleria

Uthyrning Espressobaserat premiumkaffe med traditionell italiensk rostning har alltid varit kärnan för cafékedjan Caffè Nero. Sedan starten 1997 har Caffè Nero vuxit till över 1000 caféer i elva länder. I december öppnar Caffè Nero ett nytt café i Liljeholmstorget Galleria.
Publicerad den 17 Oktober 2022
Lotta Moos. Bild: Citycon
Lotta Moos.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Caffè Nero till Liljeholmstorget Galleria senare i vinter. Vi tror att det här kommer att bli en favorit bland våra besökare och vi är mycket glada över att vi fortsätter vår satsning på att erbjuda ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer i vår galleria, säger Lotta Moos, centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria har idag ett brett utbud av restauranger och caféer av olika typer och inriktningar. Caffè Nero är ett italienskt inspirerat kaffehus med espressobaserat premiumkaffe med traditionell italiensk rostning. Dessutom erbjuder Caffè Nero även sallader, luncher, olika typer av bakverk och andra drycker.
– Äntligen kan vi öppna i Liljeholmstorget Galleria. Detta blir en viktig pusselbit i vår etablering i Sverige och vi ser fram emot att kunna erbjuda besökarna en rad olika goda drycker, luncher och andra smakupplevelser, säger George Challma på Caffè Nero.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige