Image

Ny aktör inom kompetens och rekrytering

BOLAG Nu har en ny aktör inom kompetens och rekrytering sett dagens ljus. Det är Fastighetskompetens, en ny gren av Fastighetsakademin.
Publicerad den 25 Mars 2009

Målet med etableringen av Fastighetskompetens är att skapa ett komplement till Fastighetsakademins grundutbildningar genom att erbjuda fort- och vidareutbildningar samt strategiskt stöd och rekrytering.

- Vi har märkt att denna typ av tjänster efterfrågas allt mer – en efterfrågan som vi egentligen redan möter upp i dag, inom ramen för Fastighetsakademin. I form av Fastighetskompetens ämnar vi, genom att särskilja denna verksamhet från grundutbildningarna, skapa ett mer koncentrerat fokus och en tydligare riktning mot enskilda företags särskilda behov, säger Bengt Hall, rektor på Fastighetsakademin.

Fastighetskompetens arbetar utifrån devisen varaktig förändring.
- Med det menar vi att man aldrig ska slå sig till ro och vara nöjd, utan snarare se att det alltid får att göra förbättringar. Och att det sedan går att göra ytterligare förbättringar, säger Bengt Hall.

Fastighetskompetens kommer också att jobba med strategiskt förändringsarbete där alla viktiga komponenter tas i beaktande. På så sätt blir man ett stöd för kunden från planering ända fram till uppföljning och utvärdering.
- Vi bistår med vår unika kombination av kompetenser inom områdena strategiskt ledningasarbete och personalutveckling inklusive rekrytering och utbildning genom alla faser i förändringsprocessen, säger Bengt Hall.

Han fortsätter:
- Vi tror att vår idé inte bara innebär en hållbar och långsiktig utvecklingsstrategi, utan också kan bidra till att fastighetsbranschen i stort lyfter blicken och vågar tänka i nya banor kring personal- och lönsamhetsfrågor.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige