Image
Jesper Holmström.
Jesper Holmström. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar till Point-uppdrag

Karriär På uppdrag av Point Properties (ägt av Fastator) förvaltar Nordic PM ett flertal gallerior i Sverige. Nu förstärks uppdragsteamet med en operating manager – Jesper Holmström.
Publicerad den 20 Januari 2021

Point Properties äger flera centrumfastigheter i främst södra och mellersta Sverige.

Den nya tjänstens huvudfokus ligger på arbetsledning, ekonomisk uppföljning samt övergripande ansvar över anläggningarnas marknadsstrategi.

Jesper Holmström kommer tidigare från en tjänst som centre manager på Citycon och innan det som project manager på AFRY och Bisfront AB. Den nya rollen på Nordic PM kommer att utgå från huvudkontoret i Nacka.

– Det är ett viktigt uppdrag för oss att arbeta mot Points vision om att återskapa levande stadskärnor och rekryteringen av Jesper är ett mycket gynnsamt och välkommet tillskott till vårt uppdragsteam, säger Nordic PM:s vd Jeanette Öhrn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige