Image
Jesper Holmström.
Jesper Holmström. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar till Point-uppdrag

Karriär På uppdrag av Point Properties (ägt av Fastator) förvaltar Nordic PM ett flertal gallerior i Sverige. Nu förstärks uppdragsteamet med en operating manager – Jesper Holmström.
Publicerad den 20 Januari 2021

Point Properties äger flera centrumfastigheter i främst södra och mellersta Sverige.

Den nya tjänstens huvudfokus ligger på arbetsledning, ekonomisk uppföljning samt övergripande ansvar över anläggningarnas marknadsstrategi.

Jesper Holmström kommer tidigare från en tjänst som centre manager på Citycon och innan det som project manager på AFRY och Bisfront AB. Den nya rollen på Nordic PM kommer att utgå från huvudkontoret i Nacka.

– Det är ett viktigt uppdrag för oss att arbeta mot Points vision om att återskapa levande stadskärnor och rekryteringen av Jesper är ett mycket gynnsamt och välkommet tillskott till vårt uppdragsteam, säger Nordic PM:s vd Jeanette Öhrn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige