Image

Nordic PM rekryterar analytiker

Bolag Nordic PM, som nyligen gick samman med Batir, har anställt Johan Thermaenius, som främst ska vara inriktad mot transaktioner.
Publicerad den 25 November 2011
Johan Thermaenius. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Johan Thermaenius. Bild: Nordic PM.

Nordic PM har varit specialiserat på förvaltning och uthyrning medan Batir har varit inriktat på kvalificerad teknisk förvaltning och projektledning.

Bolagen har sedan tidigare haft ett nära samarbete och gick i oktober samman och arbetar nu båda under namnet Nordic PM.

Bolaget har nu rekryterat Johan Thermaenius som fastighetsanalytiker med huvudansvar för verksamhetsområdet fastighetstransaktioner.

Thermaenius kommer närmast från Fabege där han varit projektledare för affärsutveckling och transaktioner samt ansvarig för värderingar. Han tillträder sin tjänst 1 februari 2012.

- Jag har med intresse följt Nordic PM:s tillväxt och är imponerad över hur snabbt de har etablerat sig som ett fullserviceföretag med tjänster mot fastighetsägande bolag och fonder. Det ska därför bli mycket spännande att få vara med och bygga vidare på en plattform inom verksamheten som har väldigt stor utvecklingspotential, säger Johan Thermaenius.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY