Image

Nordic PM expanderar – öppnar kontor i Helsingborg

Bolag Nordic PM utökar verksamheten i Öresundsregionen genom rekrytering av två erfarna fastighetsförvaltare till nyetablerat lokalkontor i Helsingborg.
Publicerad den 28 September 2017
Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson är två nya medarbetare på Nordic PM i Helsingborg. Bild: Max Sjögren
Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson är två nya medarbetare på Nordic PM i Helsingborg.

Nordic PM expanderar nu genom att öppna ett nytt lokalkontor i Helsingborg efter att ha knutit till sig två nya medarbetare, Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson. De två kommer att bistå företagets fastighetsägande kunder i Öresundsregionen och södra Sverige med bland annat fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, rådgivning och projektledning vid nybyggnation. Lokalkontoret öppnar den 2 oktober och är beläget i före detta HD-huset på Vasatorpsvägen 1 vid norra infarten till Helsingborg.

Håkan Gillisson kommer närmast från en roll som fastighetskonsult hos fastighetsmäklarna Valvet, och har innan dess bland annat varit fastighetsförvaltare hos Wihlborgs och uthyrare hos Briggen. Håkan Gillisson är lantmäteriingenjör med mångårig branschvana från förvaltning, fastighetsbildning, mark och exploatering i offentlig förvaltning. Mathias Bengtsson i sin tur är civilekonom med fastighetsinriktning och kommer från en tjänst som fastighetschef på Areco Properties, och har även han tidigare varit fastighetsförvaltare hos Wihlborgs, samt fastighetsvärderare på NAI Svefa,

– Det är fantastiskt roligt att vi på Nordic PM lyckats knyta till oss dessa två rutinerade och välmeriterade fastighetsspecialister, för att därmed kunna utvidga vår verksamhet och de tjänster vi erbjuder fastighetsägare i de södra delarna av landet. De senaste åren har våra uppdrag i regionen ökat markant, och den kompetens Håkan och Mathias tillför kommer därför att vara ett värdefullt tillskott till vår verksamhet på plats och vi ser fram emot att få dem som medarbetare i och med öppnandet av vårt nya lokalkontor, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige