Image

Newsec breddar inom transaktioner

Bolag Rosengren & Co med sex medarbetare och sex personer som tidigare verkat inom DTZ Näringsliv i Stockholm byter varumärke till Newsec och bildar verksamheten Newsec Investment.
Publicerad den 8 Maj 2012
Anders Thorell. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Anders Thorell. Bild: Newsec. Bert-Ove Johansson. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Bert-Ove Johansson. Bild: Newsec.

Anders Thorell, tidigare DTZ, blir vd för nya Newsec Investment, som förmedlar kommersiella fastigheter i segmentet privata fastighetsägare samt mindre och medelstora fastighetsbolag i Stockholm och Mälardalen.

- Newsecs starka varumärke, ledande ställning inom fastighetsförvaltning samt att de är en heltäckande fastighetskonsult är givetvis betydelsefullt. Vi räknar med att genom den plattformen som Newsec ger oss få en gemensam tillväxt inom fastighetstransaktioner, säger Anders Thorell, tillträdande vd för Newsec Investment.

Newsec Transactions befintliga verksamhet fokuserar på större fastighetsaffärer och genom etableringen av Newsec Investment breddas kunderbjudandet samtidigt som synergier avseende främst distributionskapacitet och marknadsnärvaro skapas. Efter integrationen av de nya verksamheterna har Newsecs svenska transaktionsverksamhet ett 30-tal medarbetare.

- Vår samlade kompetens och gemensamma kontaktnät är en svårslagen kombination på den svenska fastighetsmarknaden, säger Bert-Ove Johansson, vd för Newsec Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste free agents

Karriär En rad personer har lämnat eller är på väg att lämna tunga poster i fastighetsbranschen och sällar sig därmed till skaran av sedan tidigare profiler på listan över så kallade free agents. Fastighetssverige har tittat närmare på några av de hetaste profilerna som finns lediga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige